Tak for din interesse i vores Facebook tilbud, som du kan bestille herunder

Tilbudet indeholder et stk konfirmationsringbind, samt 10 løse ark til at sætte i. Du kan naturligvis selv tilføje flere ark hvis du ønsker mere plads at skrive på.

De medfølgende ark indeholder fortrykt tekst:

  • Min konfirmation (1 side)
  • Jeg blev konfirmeret i (1 side)
  • Disse personer var med mig i Kirken (1 side)
  • Festen blev holdt her (1 side)
  • Mine Gæster (1 side)
  • Mine Gaver (1 side)
  • Blå Mandag (1 side)
  • Ekstra sider til billeder (3 sider)

Din bestilling er først gældende når vi har modtaget betalingen. Betalingsinformationer modtager du i en mail, straks efter bestillingen. Vi sender ikke før betalingen er modtaget. Vi sender ringbindene løbende, men en vis form for leveringstid kan forekomme. Tilbudet gælder ved bestilling senest den 31. januar 2022.


Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Se også vores andre produkter omkring foto til festen