Tilbud

Dörr VLogging kit VL-26

250,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Med DÖRR Vlogging Kit VL-26 kan du perfekt iscenesætte dine YouTube- og TikTok-videoer, såvel som dine Instagram- eller Facebook-opslag. Sættet indeholder alt, hvad du behøver for at få din tilstedeværelse på sociale medier til at se endnu mere professionel ud. LED-ringlyset er det ideelle udstyr til at forbedre dine selfies eller til at belyse dine produkter optimalt. Produktsalg på eBay eller Etsy bliver nemmere, og du vil præsentere kvaliteten af ​​dine produkter i det rigtige lys.

DÖRR VL-26 Vlogging Kit indeholder:

LED RINGLYS MED DIAMETER PÅ 26 CM

LED-ringlyset med 120 LED’er skaber et særligt blødt lys, der reducerer hudfejl. De cirkulært arrangerede LED’er skaber en naturlig, rund lysrefleksion i øjet.

 

Der er 3 valgbare lystilstande med forskellige farvetemperaturer:

• Varmt lys med en farvetemperatur på ca. 3200 K

• Blandet lys med en farvetemperatur på ca. 4400 K

• Koldt lys/dagslys med en farvetemperatur på ca. 5600 K

I hver lystilstand kan lysstyrken dæmpes i 9 trin.

LED-ringlyset får strøm via USB (5V, 2A) – så tilslut det blot til USB-stikket på din pc/notebook/laptop. Længden af ​​USB-kablet er 190 cm for at sikre bedst mulig udnyttelse af LED-ringlyset.

LED-ringlyset er udstyret med et drejeligt beslag, som gør det muligt at dreje ringlyset til højre og venstre og vippe det op og ned. Beslaget er monteret med en ¼” stativforbindelse til at fastgøre LED’en til det medfølgende bordstativ, men også til alle andre stativer, som tilbyder en ¼” skruemontering.

Også inkluderet i pakken:

SMARTPHONEHOLDER

Den variable smartphoneholder passer til smartphones med en bredde på 60 til 85 mm. Smartphonen indsættes blot mellem to klemmer.

KUGLEHOVED

I kombination med kuglehovedet kan smartphoneholderen drejes og vippes i alle retninger. Dermed kan din smartphone nemt justeres til en optimal optagelse.

BORDSTIV

På det kompakte bordstativ med et bredt stativ og gummifødder står LED-ringlyset sikkert og i den perfekte højde til portrætter. Den samlede højde på LED-ringlyset med bordstativ er ca. 42 cm.

MINI STATIV

Enheder, såsom en mikrofon eller lignende tilbehør kan skrues på dette ministativ. Stativbenene kan forlænges i 2 trin. Højden på ministativet er ca. min. 15,5 cm / maks. 24,5 cm.